BOĞA İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. Bugünlerde bazı kararlarınızın öncesinde uzun uzun düşünmenizde yarar var.
12 2
İKİZLER İş ilişkilerinizde bulduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen son derece mutlu görünüyorsunuz. İlerleyen saatlerde bir görüşmeniz olacak. Bugün doğru olmayan bir takım haberler alabilirsiniz. Bu haberlere kulak asmayın. Çevrenizde sözüne güvenmemeniz gereken insanlar var.
12 3
YENGEÇ Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İşyerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuk nedeniyle duygusal davranıp problem çıkartmamanız gerekiyor.
12 4
ASLAN Zamanlama hatası, sıradan bir proje sunduğunuz inancı doğurabilir. Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler ağı içinde yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.
12 5