BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Bazı yeni değerlendirmeler, iş yaşamınızdaki puan cetvelinizi eksilerden koruyabilir. Kendinizi hiç sorgulamadığınız bazı aksaklıklar söz konusu. Bunlarla ilgili uyarılar, süre içinde güvensizliğe dönüşebilir. Hatalı adımlara karşı sandığınız kadar hazırlıklı değilsiniz. Bugünlerde kararlarınızın önünde uzun, uzun düşünmeler olmalı.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı, iş yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Epeydir süregelen olumsuzlukları bir, bir ortadan kaldıracaksınız. İş yoğunluğunuzla bu sıralar iyi bir dinlenmeyi hak ediyorsunuz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz. Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. Birinden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Dün akşam sırf bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamamalısınız.
12 5