Koç ve Yükselen Koçlar ; Öğlene kadar eşinizin maddi kaynakları ile veya kredi borç konularını konuşabilirsiniz . 15.30 ‘dan sonra sabahtan hissettiğiniz yalnız kalma isteğinizin yerini hareket etme arzusu alacak. Çocuklarınızla veya sevgilinizle keyifli planlar yapabilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Sabah erken saatlerde eşinizle sosyalleşeceğiniz bir plan yapabilirsiniz. 15:30’dan sonra evde kalıp, yalnız kafanızı dinlemek arzusunda olacaksınız. Partnerinizle de evde plan yapabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Bugün sabah saatlerinde işiniz ya da toplumsal imajınızla ilgili halletmeniz gereken şeyleri çok rahat halledebilirsiniz. 15:30’dan sonra yakın akraba, kardeşler, yakın çevrenizle kalabalıklar içinde hareketli planlar yapacaksınız. İkili ilişkiler de gayet yolunda olacak.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sabah saatlerinde çocuklarınızla bir seyahat planı yapabilir, gelecek planları üzerine konuşabilirsiniz. 15:30 ‘dan sonra birden enerjiniz hareketleniyor. Kariyerinizdeki kazancınızla ilgili bazı gelişmeler olabilir ya da böyle bir konuşma için uygun ortamdaysanız değerlendirebilirsiniz.
13 5