Boğa: Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize ve iş arkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalısınız.
12 2
İkizler: İş yaşamınızda çalışmalarınıza ara vermeden devam edebileceğiniz ve bu konuda enerjik olacağınız bir gündesiniz. Bugün zihinsel açıdan üretken olmanız iş yaşamınızda sizin için önemli bir avantaj olacaktır. Satın almayı düşündüğünüz pahalı bir şey sevgilinizle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların nasıl tepki aldığını biliyorsunuz.
12 3
Yengeç: Yakın bir zamanda kısmi rahatlamalar söz konusu. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösterebilirsiniz. Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.
12 4
Aslan: Yeterli olmadığınız işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir göreceksiniz. Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Alacak verecek konularında, güvenli sandığınız ilişkilerinizde bazı sürprizleriniz olacak.
12 5