BOĞA: Parasal açıdan rahat bir gündesiniz. Bugün bazı harcamalar yapmanız olası . Bu harcamalar genelde eviniz ya da kendiniz için olacak. Bugün para konularında bazı kimselerle görüşme yapmanız olası. Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın.
12 2
İKİZLER:Maddi konularda kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve karşınıza iyi değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar çıkabilir. Ancak akşam saatleri maddi bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün iş yaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız.
12 3
YENGEÇ:Çalıştığınız ortamda yumuşaklığı ve sabrı bir kenara bırakıp, dişlerinizi göstermeniz gereken bir gündesiniz. Yoksa bir yığın iş sorumlulukları üzerinize kalabilir ve kimse de iş yoğunluğunuzun farkına varmaz. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.
12 4
ASLAN:Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunmaya elverişli. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. İş hayatınızda insanlara karşı ılımlı yaklaşmanız güzel bir davranış ama ilişkilerinizde kişisel çıkarlarınızı ön plana almanız gerekiyor.
12 5