BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz bir iş arkadaşınızın sizden bir ricası olabilir. Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize birtakım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Daha ciddi işler diye tanımladığınız hedefleriniz biraz risk taşıyor. İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Yeniliklere yatkın kişiliğinizin son zamanlardaki çekingenliği, içinde bulunduğunuz döneme pek uygun düşmüyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var. Önümüzdeki günlerde sağlık konulu emek ve para harcamalarınız olabilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş yaşamınızda güne gergin bir başlangıç yapacaksınız ve devam ettirdiğiniz bazı işlerinizi tamamlamak için yoğun bir şekilde enerji harcamanız gerekebilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha kararlı bir şekilde çalışacaksınız ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Yeni bazı girişimlerde bulunabilir ve planlarınızı kafanızda netleştirebilirsiniz. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün. Pek yarar görmediğiniz bazı ilişkilerde bugün riskli yaklaşımlar var.
12 5