Koç ve Yükselen Koçlar Eğitim, hukuki konular, inançlar, yurtdışı bağlantılı işler biraz sıkıntılı gidiyor. Her ne kadar günlük işleriniz yolunda gitse de bir de üstüne içsel olarak yönünüzü kaybetmiş gibi hissedince, duru can sıkıcı oluyor. Yakın çevre iletişiminize dikkat etmekte fayda var.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Eşinizin maddi kazancı ile ilgili konularda gerilmiş durumdasınız. Sosyal ortamlarda da bu konuda hareket edemiyor hissediyorsunuz. Her ne kadar çocuk, aşk konuları iyi gitse de bugün maddi kazancınız ile ilgili girişimlerden uzak durmakta fayda var.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Eşinizle, partnerinizle bir süredir zorlanıyorsunuz. İşinizle, toplumsal imajınızla, eşinizle uyumunuzda ters düşüyorsunuz. Neyse ki, evde huzurunuz şansınız yerinde. Bugün özellikle kendinizin hassaslığını abartmayın.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Günlük işler ve çalışma hayatınızın koşturması bir süredir sizi zorluyor. Kendinizi tanıtmanız, ileriye dönük hedeflerinizde de biraz kafanız karışık. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla iletişiminiz gayet iyi. Bir tek bu alan sizi rahatlatıyor. Siz bugün içsel olarak kendinizi gergin hissetmemeye çalışın. Bilinçaltınız sizi zorlayabilir.
13 5