BOĞA Önemli biriyle tanışmanız duygularınızı değiştirebilir. Çalışmalarınıza gereken önemi vermelisiniz. Bir haber gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak. Tatil günü olmasından faydalanarak, kendinize zaman ayırmalısınız. Alış-verişe çıkabilir, moralinizi yükseltebilirsiniz ancak hiç bir şekilde abartmayınız küçük mutluluklar yaratmalısınız.
12 2
İKİZLER Mars’ın olumlu yönlendirmesi altındasınız. Sorunlarınız giderilecek. Yardım etme isteğinizi gerçekleştirmek fırsatını bulacaksınız. Bu maddi konularda olduğu gibi manevide olabilir. Hayatınıza ait yeni kararlar alabilir, bunları kendinize çok yakın hissettiğiniz birisiyle paylaşabilirsiniz.
12 3
YENGEÇ Merkür burcun başında geri harekete geçiyor. O halde tüm ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamak durumundasınız. Sevdiklerinizin size anlayış göstermeleri gerekirken ve durumunuzu bile bile sizden yardım istemelerine sinirlenmemelisiniz. Siz zorlukları aşarsınız. İşleriniz yakında düzelecektir..
12 4
ASLAN Bugün ne kadar işiniz olursa olsun, kendinize zaman ayırmak iç sesinizi dinlenmek, sakinleşmek ve haftanın yorgunluğunu atmak için imkan yaratmalısınız. Yakın dostlarınızın birbirini tutmayan sözleri karşısında karar vermeniz zorlaşıyor. Başkalarının tavsiyelerini yaparken kendi isteğinizi atlamamalısınız.
12 5