Koç ve Yükselen Koçlar Planladığınız seyahatin angarya işleri sizi yorabilir ya da işinizde yabancılarla ilgileniyorsanız, onların istekleri ile boğulabilirsiniz. Ya da yüksek öğrenim görüyorsanız, artık çalışmaktan bitap düşmüş olabilirsiniz ama pes etmek yok. İş ortamınızda ani bir gelişme olabilir. Yakın akrabalarınız veya kardeşler ile ilişkilerinizde bir tatsızlık varsa, akşam konu tatlıya bağlanacak.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Çocuklarınız ile ilgili konuları organize ederken eşinizin gelirinin hesapladığınız gibi olmaması, sevgilinizin kendi evindeki problemler gelişebilir. Siz iyi niyetinizi kaybetmeden yeni bir bakışı geliştirmeye çalışın. Yabancılar ile ilgili işleriniz ön planda. Akşam üzeri maddi konularınızla ilgili pozitif bir havaya gireceksiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Aslında evde mutlu ve huzurluyken partnerinizin, eşinizin sürekli kısıtlamalar getirmesi ve karışması istediğiniz gibi rahat olmanızı engelliyor. Başka bir değerlendirme ile konulara yaklaşmanızda fayda var. Eşinizin geliri ile ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Gün boyu gerilseniz de partneriniz ile ilişkiniz akşam saatlerinde rahatlayacak.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler İletişim veya yazıp yayınlamak gibi konularda akrabalarınız, kardeşiniz ile ilgili şanslı hissettiğiniz zamandasınız. Ama o yapılması gereken günlük işler yok mu, işte onları tekrar ele almak isteyeceksiniz. Bugün eşinizle bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam yapılacak işler konusu rahatlamış olacak, bir nefes alacaksınız.
13 5