Koç Burçları ve Yükselen Koçlar Yurtdışı, eğitim, hayat felsefemiz ve inançlarımız ile ilgili konularda dünden çok daha rahat bir gün. Pozitiflik üzerinizde. Seyahat planı yapacaksanız, eğitim organize edecekseniz, uluslararası bir işinizi halledecekseniz veya bir kadından yardım alacaksanız uygun bir gün.
13 2
Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar Borçlar, krediler, ortak maddi kaynaklarımız, vergi ile ilgili işlerimiz, doğum, ölümü de anlatan değiştiren, dönüştüren krizsel konular ile ilgili olarak dünden çok daha rahat bir gün olacak. Bugün pozitiflik üzerinizde olacak. Banka ile kredi için görüşecekseniz, eşinizle ortak bir yatırım hakkında konuşacaksanız ve hayatınızdaki bir krizi dönüştürmek istiyorsanız bugün bu konular için uygun.
13 3
İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Eşimiz, evliliğimiz, rakiplerimiz, ortaklıklarımız, mahkeme konularımız ile ilgili olarak dünden çok daha rahat bir gün. Pozitiflik üzerimizde. İkili ilişkilerinizle, vereceğiniz bir danışmanlıkla, satış toplantılarınızla ilgili bir gündeminiz varsa veya ortaklık konusunda detaylar konuşulacaksa uygun bir gün olacak.
13 4
Yengeç Burçları ve Yükselen Yengeçler Yeteneklerimiz konusunda uzmanlaşma için verdiğimiz emekler, hastalıklar, günlük yapılacak olmazsa olmaz işler ve evcil hayvanlarınız konularında dünden çok daha rahat bir gün. Üzerinizde pozitifliğin etkisi olacak. Ustalıkla ilgili bir konuda çırak gibi çalışıp kendinizi geliştirmeye çalışıyorsanız, hastalıkla ilgili bir gündeminiz varsa, yapılacaklar listesinde çok iş bulunuyorsa ve evcil hayvan almayı düşünüyorsanız bugün bu konular için uygun bir gün.
13 5