BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşacak. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bir görüşmeniz olacak. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamak için iki kere düşünüp hareket etmelisiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Başarı kazanacağınıza dair kendinize güveniniz tam. Doğru kişilerle karşılaşacaksınız ve onlarla anlaşmanız muhtemel. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Sabah yaşayacağınız hareketlilik uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Çok yardımseversiniz. Başkalarına yardım diye yaptığınız birtakım işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Risk almayı seviyorsunuz. Ancak dikkatli olmanızda yarar var. Riskli işler başınızı ağrıtabilir bu aralar.
12 5