BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor. Ruh haliniz çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Bugün, paylaşımlarınız konusunda hassas davranabilirsiniz. Kızdığınız konuları içinizde biriktirmeyip açığa vurmayı denemelisiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işin altından çıkmak için bir dost eline muhtaçsınız. Sorunlarınızı paylaşabilecek birisini bulun. Kendinizi bu kadar zorlamanın manası yok. Bugünlerde ikili, üçlü görüşmeler, özel olarak duyarlılık gerektirebilir. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiren ve sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem söz konusu.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Enerjinizi günlük işlerinize yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Aşırı yoğunluk arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebileceği gibi sağlığınızla ilgili sorunlar da yaratabilir. Bugün tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Bugünlerde işyerinizin kadrosunda bazı değişiklikler olacak ve siz bu yeni insanlarla iyi anlaşabileceksiniz. Faydalı projelere el atacaksınız ve bu konuda iş arkadaşlarınızdan büyük bir destek göreceksiniz. Çok rahat sayılmazsınız. Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir. Mümkün olduğunca gerçekçi olmalısınız.
12 5