Boğa: İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. Yeniliklere açık söylemlerinizin davranışlarınızla uyuşması gerekiyor. Sağlık konularında biraz daha temkinli olmalısınız.
12 2
İkizler: İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir. Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.
12 3
Yengeç: Huzursuz bir ruh yapısına sahip oluşunuz iş yaşantınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Yakınlarınızdan da bu konuda büyük bir destek görüyorsunuz. İletişim ile ilgili konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Duygusal yaşamınızdaki gerginliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdiğiniz insana akılcı yaklaşmalı, onu dinlemeli ve isteklerini küçümsememelisiniz.
12 4
Aslan: İsteklerinize ulaşmak için büyük bir gayret içerisinde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde başarılısınız. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız. Ağır sakin görünüşünüz ve durumu açıklarken takındığınız tavır siz farkında olmasanız da size iyi bir puan kazandırmakta. Zor güven duyuyorsunuz. İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.
12 5