İKİZLER Duygusal yaşamında ufak tefek sorunlar oluşabilir. Sevdiğin kişiye anlayış göstermeli, isteklerini karşılamaya çalışmalısın. İş hayatındaki olaylara şaşırıp kalmamalı doğru yorumlar yapmalısın. Gelecek için planlarını yapmalısın. Sağlık konusunda ihmalkarlık yapılmaz, kontrollerini yaptırmalısın.
12 3
YENGEÇ Zamanı doğru kullanmalısın çünkü şansın bir hayli açık. Yapacağın her hamlenin olumlu bir sonuca bağlanacağından endişen olmasın. Beklenmedik bir olay seni geçmişte yaşananların üzerinde derin derin düşünmekten kurtaracak. Bu heyecanla eski neşene kavuşacaksın.
12 4
ASLAN Geçirdiğin durgunluk sonrası hareket başlıyor. Gamsız tasasız günler içindesin, hayatın tadını çıkartmaya bak. Sabırlı oldun, iradeni kullandın şimdi mükafatını alıyorsun neden mutlu olmayasın ki. Kendine güvenmekle yere göğe kadar haklısın. Hayranlık yaratıyorsun.
12 5
BAŞAK Burcun ortalarında doğduysan müstesna bir gün geçirebilirsin. Yaşam gücün artıyor. Sevgiliyle yeterince zaman geçirdiğin söylenemez. Sevginin köklenmesi için yaşanmış mutlu olayların çoğalması gerekiyor. Aradaki bağları güçlendirebilirsen daha iyi anlaşma imkanı bulursun. Bazı isteklerin olacak, derhal harekete geçmelisin.
12 6