AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER 

 Sevgili Akrepler, ikili ilişkilerle ilgili ani gelişen olaylar, keyfiniz kaçırabilir, eski konular ya da eski sevgililer gündemde olabilir, seyahat planları, yada uzak yerler  gündemde olabilir, bazı anlaşmalarda yada ticaretle ilgili konularda çıkabilecek sorunlar keyfinizi kaçırabilir, gün içinde konular çözümlenecek, beklediğiniz desteği görebileceksiniz.

13 2

 ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR 

Sevgili Aslanlar, İç dünyanızda bazı korkular yaşıyor olabilirsiniz, ya da eşinizle ilgili yaşadığınız sorunlar var ise gün yüzüne çıkabilir. İşiniz ile ilgili önemli kararlar ve yeni konular gündemde olacaktır. Gün geneli rahat ve olumlu geçecektir. Birlikte olduğunuz kişiyle ya da hayatınızdaki önemli kişilerle sorunlarınızı çözmek için gerginde olamamalı iletişim gücünüzü kullanmalısınız.

13 3

 BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR 

Sevgili Balıklar, çocuklarınız ya da evinizdeki dekorasyon gibi konular bugün sizleri meşgul edebilir, Çocuklarınızın sorunu var ise sizlere de yansıyabilir, fakat kolaylıkla çözümlenecektir, telaş yapmamalısınız. Kardeşlerinizle yada yakın çevreniz yada yakın arkadaşlarınızla ilgili de ani gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmakta fayda olacaktır.

13 4

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR 

Sevgili Başaklar, bugün arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgili olaylar gündemde olabilir, sabah saatleri yaptığınız bazı organizasyonlarla ilgili sorunlar yaşayabilir, beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz, daha sonra konu çözüme ulaşacaktır. Yeni alacağınız haberler keyfiniz yerine getirecek, kardeşler yada kısa seyahat planları yapabilir, günü keyifle tamamlayabilirsiniz.

13 5