BOĞA: Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Yakın ilişkilerinizde daha yapıcı ve toleranslı davranmak durumundasınız. Aşırı duygusal tepkileriniz bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.
12 2
İKİZLER: İş hayatınızda azminiz sayesinde pek çok zorluğu yendiniz. Artık sosyal çalışmalara ağırlık vermeyi düşünüyorsunuz. Çeşitli davetlerde, grup gezilerinde olmak için çevrenizi genişletmeyi istiyorsunuz. Çalışma hayatınızda gerginliklere açık tartışmalardan bugün uzak durmalısınız.
12 3
YENGEÇ: Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için, çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Hayal kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanız gerekecek görüşmeleriniz olacak.
12 4
ASLAN: Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Yaptığınız planları kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.
12 5