BOĞA İşyerinizde artan sorunlar sizi yoruyor. Sorunlarla baş etmek için çevrenizde sizin kadar yetenekli kimselerin bulunmaması ile de zihinsel ve fiziksel bir yorgunluk içerisindesiniz. Uzun bir kararsızlık döneminden sonra yeni yeni ilgi duymaya başladığınız bir oluşum, esas olarak dışarıdan itelemelerle sizi bir anda içine alabilir. İyi düşünmeniz gerekiyor.
12 2
İKİZLER İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Bir iş bağlantınızla ilgili barındırdığınız endişelerde haklılıklar görünüyor. Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı. Dış telkinler şans konularında pek anlamlı olmayabilir.
12 3
YENGEÇ Problemli bir ilişkinize bir süre daha katlanmak zorundasınız. Bu kişi, sizin iş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkiliyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. İş hayatındaki beklentilerinizi, amaçlarınızı yeterince ortaya koyabileceğiniz ikili görüşmeler, bugünlerde belli hatlar çizmenizi sağlayabilir.
12 4
ASLAN Hatanızla henüz ilgilenen yoksa da ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olabileceksiniz. Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bu hatadan vazgeçmelisiniz. Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.
12 5