BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Yetenekleriniz, iş alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız. Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) İş sahibi olmayanlar için yeni başlangıçlar kapıda. Karar verme sürecindesiniz. İş sahibi olanlar yeni bir gelişmenin heyecanını yaşıyorlar. Bu gelişme son derece olumlu sonuçlar doğuracak. Davet alıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Bu kişi iyi niyetten çok, çıkarcı bir anlayışla size yaklaşıyor, dikkat etmelisiniz.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Yakın bir zamanda kısmi rahatlamalar söz konusu. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösterebilirsiniz. Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmüyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor. İlgisiz davranacağınız satış işiniz pekala önemli olabilir.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizinle ilgili pek iyi şeyler düşünmediğine inandığınız yetkilinizin başka bir kente atanması söz konusu. Bu sizi sevindireceği kadar, sürtüşmenize objektif bakmanızı, kendi eksiklerinizi de görmenizi sağlayacak. Son günlerde kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için, çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.
12 5