Koç: Sevgili koçlar bugün öğleden sonraki saatlere kadar iş ve kariyer konularında mücadele içinde olabilirsiniz. Otorite, patron, baba figürlerinden maddi manevi yardım destek alabilirsiniz. Akşama doğru rutinin dışına çıkmak, özgür hareket itme isteğiniz sıra dışı deneyimlere yönelmenize neden olabilir..
13 2
Boğa: Sevgili boğalar bugün eğitim seyahat hukuk konuları öğle saatine kadar gündeminizde olabilir. Öğleden sonra iş kariyer konularınız hareket kazanmaya başlıyor.Bir iş teklifi alabilir yada girişimde bulunabilirsiniz..
13 3
İkizler: Sevgili ikizler bugün öğle saatlerine kadar alacak verecek, ödeme, maddi beklentiler için mücadele edebilirsiniz. Öğleden sonra sosyal alanınız hareket kazanmaya başlıyor, sosyal ya da entelektüel aktivitelerde yer alabilirsiniz..
13 4
Yengeç: Sevgili yengeçler bugün öğleden sonraki saatlere kadar ilişkileriniz ya da ortak kazançlarınız konusunda mücadele edebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru yeni iş projeleri gündeme gelebilir, bu konularda görüşme trafiğiniz artabilir..
13 5