Koç ve Yükselen Koçlar 15 Temmuz’a kadar aklınız evinizde ve yuvanızda. Yönetici gezegeninizin direkt harekete geçmesi, genel olarak bütün hayatınıza olumlu yansıyacak. Ev iş dengenizi tuttururken; rekabet ve çekişmeye açık enerjilere, parasal konulardaki tansiyonu yükselten enerjileri ekleyince biraz daha huzurlu kalmaya çalışın diyorum.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar 15 Temmuz’a kadar aklınız artık yakın çevrenizde; kardeş ve akrabalarınızla meşgul olacaksınız. Yakın çevreniz ile uzak seyahatleriniz ve gelecek planlarınız konusunda çekişmeler yaşayabilirsiniz. Ay Mars ile partnerinizle gerilebilirsiniz. Huzurlu kalmaya çalışmakta fayda var.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler 15 Temmuz’a kadar artık biraz kendi halinizde kalmak istiyorsunuz ve köşeye çekilme planları yapıyorsunuz. Yapılacak işlerden dolayı maddi konularda güç savaşlarına girmeyin.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Kendiniz için bir şeyler yapmak istediğiniz bir süreçtesiniz, 15 Temmuz’a kadar. Partnerinizle yaşadığınız güç çekişmeleri yüzünden çocuğunuzla gerilmeyin.
13 5