Koç ve Yükselen Koçlar 2 gündür biraz izole olmak isterken, bugün biraz daha görünür olmak istiyorsunuz. Cesaretiniz ve ataklığınız yerli yerinde. İnisiyatif alma konusunda akşamüzeri sınırlarınızı çizebileceksiniz. Gece biraz kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Fazla sosyalleştiğiniz 2 günden sonra, biraz kendinizle baş başa kalma isteği hissediyorsunuz. Akşamüzeri kafanızda her şeyi yerli yerine koysanız da, gece geç saatlere doğru tarif edemediğiniz bir iç huzursuzluk hissetseniz de geçecek bilin.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler İş ortamında rahat geçirdiğiniz 2 günden sonra, kendinizi biraz arkadaş ortamına atmak isteyebilirsiniz. Bugün siz bir iletişimci olarak, telefon elinizde sosyal bir organizasyon yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Sosyal ortamda bile güzel konular konuşulabilir ama akşam geç saate uzatmamak iyi olur. Geç saatler de biraz gerginlik olabilir.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler 2 gündür eğitim veya seyahat gibi konular ilgi alanındaysa bile bugün iş odaklısınız. Kariyerinizle ilgili ofiste çok aktifsiniz. Akşam üzeri de güzel toplantılar yapıp, sağlam kararlar alabilirsiniz ama geç saatte laptop’ dan, telefondan mail atmayın gerginlik yaratabilir.
13 5