BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Bugün eski bir sağlık probleminiz nüksedebilir. Sorunlarınız artmadan hemen bir doktora görünmelisiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İlginizi dağıtan konulardan ve takıntılardan kurtulmaya çalışın. Konsantrasyon eksikliği duyuyorsunuz. Ama işlere her zamankinden fazla yoğunlaşmanız gereken günlerinizdesiniz. Öğleden sonraki saatlerde sabırsızlanma eğiliminizin size zarar vereceğini unutmamalısınız ve enerjinizi doğru olarak yönlendirmelisiniz.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İşyerindeki genel huzursuzluk ve belirsizlik herkes gibi sizi de olumsuz etkiliyor. Pek memnun olduğunuz söylenemez. Siz de herkes gibi bir çıkış yolu arıyorsunuz. Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.
12 5