Ay bugün akşam saatleri Plüton ile krizli bir açı yapacak, hem önemli kadın figürlerle bazı sorunlar yaşamamıza neden olacakken, hem de gereksiz hırs ve güç çekişmeleri yıpratıcı olacaktır. İçerde bastırdığımız duyguların aniden açığa çıkması, gereksiz ısrar ve çekişmeler, keyfimizi kaçırabilir, dengede ve huzurda kalmakta  fayda olacaktır.

14 2

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER 

Sevgili Akrepler, gün içinde derin beslediğiniz duygular, yaşanmışlıkların etkisinde geçmişe gidip gelebilir, dünyanızda bu sorunları halletmeye çalışabilirsiniz. Alacağınız haberler, ya da  bazı seyahat planlarınız var ise bunlarla ilgili beklenmedik sorunlar keyfiniz  kaçırabilir. Gizli düşmanlıklara da dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz evhamlara girmeyiniz

14 3

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR 

 Sevgili Aslanlar, kardeşleriniz ve sağlığınızla ilgili konular bugün gündemde olacaktır.  Alacağınız bazı haberler keyfiniz kaçırabilir, iç dünyanızda yaşadığınız derin duygular biriktirdikleriniz beklenmedik bir şekilde patlama yaratabilir. Sakin kalmanız gereken bir gün dengede ve huzurda kalın.

14 4

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR 

Sevgili Balıklar, ödemeler, nafakalar, borçlarla ilgili konular gündemde olabilir bugün. Geçmişte yapılan ödemelerle ilgili önemli sorunlar kapınız çalabilir. Duygusal boşluğa düşmeden gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Belki hayal dünyanızda yaşattığınız konunun artık son bulduğunun farkına varabilirsiniz.

14 5