BOĞA: Yeniay gerçekleşecek ve geleceğe yönelik her türlü işleriniz için sizi hızlandırmak isteyecek ama Merkür’ün geri gidiyor olması daha önceden konuştuğunuz, yapmadığınız ve tamamlamak istediğiniz işlerinizi bitirmek ve bu işler için harekete geçmek anlamında sizi destekleyecek.

12 2

İKİZLER: Yeniay sizin kariyer ile iş alanlarınızda oluşacak. Tamamlanması gereken konularda atılacak adımlarınızı bu Yeniay ile beraber başlatabilirsiniz. 

12 3

YENGEÇ: Yeniay'da Merkür gerilediği için seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, yurt dışı bağlantılı konular, girişimler ve yayıncılık alanında ya da hukuki alanda, medya alanında önemli işleriniz varsa, yenilikleri başlatmak yerine yarım kalan işlerinizi bitirmek önem kazanacak.

12 4

ASLAN: Yeniay’dan sonra tamamlanması gereken yarım kalmış işlerinizi toparlayabilirsiniz. Geçtiğimiz sene yine mayıs ayında Uranüs, Boğa Burcu’na geçmişti. 6 Mart itibariyle Uranüs yine Boğa Burcu’na geçecek. Kariyer ve iş alanlarınızda hızlı birtakım değişimlere hemen Mart başında hazırlıklı olmalısınız. 

12 5