BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

Bugün itibarıyla ortak parasal konularda şansınız artıyor. Bir borcun, ödemenin altına girmek için güzel zamanlar ama yine de bu işlerinizi Merkür, Mars düzeldikten sonra hayat geçirmeye çalışın. Cinselliğe, ruhaniyete, bilinmeyene olan ilginiz artabilir.

12 3

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU  

Bugün birkaç ay boyunca iş ve gelecek konularında yaşadığınız bazı değişimlerin yavaşladığını, hayatı ve felsefenizi sorguladığınızı görebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla maddi konularda güzel ilişkiler kurulabilir. Ticaretle uğraşıyorsanız parasal kazançlarınızı kolaylıkla arttırabilirsiniz. Para kazanımlarınız, yatırımlarınız hızlanabilir ama modaya, kıyafetlere, sanata ve aksesuara para harcamalarınız da artabilir.

12 4

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

Bugün itibarıyla çalışmak ve üretmekten mutluluk duyacağınız bir döneme gireceksiniz. Başkalarına hizmet etmek önem kazanıyor. Bir arada olduğunuz beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız kişilerle olan ilişkileriniz çok iyi olacak. Yine bu 3 haftalık süreçte sağlığınızı önemseyeceksiniz yalnız tatlı ve zengin yiyeceklere olan düşükünlüğünüz artabilir.



12 5

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

Aşk hayatınızda sevginizi göstereceğiniz, dengeyi sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Partileri, eğlenmeyi sevecek, flörtöz olmaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda birisi varsa paylaşımlarınız artabilir, bir arada plan yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkilerinizin de artacağı bir dönem olabilir.



12 6