YENGEÇ VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR

Sevgili Yengeçler, Bu Yeni Ay sizleri varsa çocuklarını veya aşkınız ve kendinizi göstereceğiniz hedefler yada ilgileniyorsanız sanatsal faaliyetler yada hobilerle ilgili yeni başlangıçlar sunacaktır. Bu dönem şifalanmak , yapılanmak dış görüntünüzle ilgili yeni bir görüntü kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Ev ve aile konularında gündemde olup, kariyeriniz ve ev hayatınızla ilgili yeni bir yapılanma süreci de sizleri bekliyor olacaktır.

14 3

İKİZLER VE YÜKSLENİ İKİZLER OLANLAR

Sevgili ikizler, Bu dönem sizleri sağlık ve günlük rutin işlerinizle ilgili konularla etkileyecek, işinizle ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olun. Dış görüntünüzle ilgili yeni bir yapılanma sürecine girebilir, birlikteliklerinizle olumlu bir sürece girip ruhsal olarak rahatlayabilirsiniz. Yeni bir aşk yada partnerinizle olumu bir dönem sizleri bekliyor olacak.

14 4

ASLAN VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

Sevgili Aslanlar, bu yeni Ay, ev aile veya aile büyükleriyle ilgili konular gündemde, ev ve yer değişimleri söz konusu olurken, yuvanızla ilgili hayallerinizin peşinden gitmeni gereken bir dönem. Vazgeçememelisiniz. Çocuklarınız var ise onlarla ilgilide şanslı bir döneme giriş yapacak yada yeni bir çocuk yapma fırsatı yakalayacaksınız.

14 5

AKREP VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR

Sevgili Akrepler, kendinizle ilgili değişim vakti geldi, hem sağlığınız hem fiziki koşullarınız hem de ilişkinizle ilgili yeni bir başlangıç zamanı. Hayatınızdaki ki değişimler ilişkinizde etkileyecek. gizli saklı işleri olanlar dikkat edecek. Çocukları olanlar onların sevinçlerine ortak olacak. Maddi konularla ilgilide olumlu bir süre. Olacaktır. Kazancınızı olumlu dönüştürmek bu sene size kazandıracaktır.

14 6