Koçlar ve Yükselen Koçlar Kendi kazandığınız parayı değerlendirdiğiniz, kafanızda hesaplar yaptığınız, belki de arkadaşınızla sohbetinizde bu konuyu değerlendirdiğiniz bir gün. Ama yeni başlangıçlar için uygun değil. Ancak akşam birden düşündüklerinizi paylaşmak, iletmek isteyeceksiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğa Bugün kendinizi, yapacağınız değişiklikler için güzellik dergileri, youtube videoları izlerken bulabilirsiniz. Bir yandan kahvenizi yudumlayıp güzel, keyifli bir gün geçirirken, akşam fikrinizi uygulamak üzere başkalarıyla etkileşim içinde bulunabilmek için yollara düşebilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Biliçaltınız ile ilgili 'neler fark ettim', 'ne tür farkındalıklar yaşadım' diyerek kendinizi değerlendireceğiniz bir gün. Yalnız kalma isteğinizin yoğun olduğu, gününüzü belki de hastanede geçirip hastalığınızla ilgili gelişmeleri takip ettiğiniz ama genel anlamda dingin bir gün olacak. Akşam vakitleri birden bire aklınıza gelen bir konuyu, birileri ile paylaşmak istercesine hareketleneceksiniz.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Kendinizi arkadaş ortamında keyifli bir sohbetin içinde bulabilirsiniz. Çok aksiyonlu olması da keyifli, hasret giderme şeklinde cereyan eden cinsten. Yemek, kahve tatil hakkında konuşma gibi… Pek iş halledilmese de akşam birden bugün konuştuğunuz bir konu ile ilgili izlenimlerinizi başkaları ile paylaşırken bulabilirsiniz kendinizi.
13 5