Koç: Sevgili koçlar bugün 17:35'e kadar sakin geçirmeniz hayrınıza. Ay 12.evinizde hareket ediyor,duygusal hassasiyetiniz yükselebilir, kendinizi yaralanmış kullanılmış ya da haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz. Önemli iş girişimleriniz için akşam üstünden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.19:38 de ay kişisel evinize geçiyor enerji eforunuz yükselecek,cesaretinizde.Akşam saatlerini renkli ve hareketli geçirebilirsiniz.
13 2
Boğa: Sevgili boğalar bu gün 17.35 e kadarki zaman diliminde arkadaşlarınızla iletişimde dikkatli hareket etmenizde fayda var.Tartışma ve gerginlikler yaşayabilirsiniz.Ekip çalışmaları içindeyseniz bir takım sorunlar sizi gerebilir.Akşama doğru kendinizle yada sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz,bu iki gün sağlığa dikkat..
13 3
İkizler: Sevgili ikizler bugün gün genelinde iş kariyer konularınız gündeminizde olacak,önemli iş görüşme ve girişimleriniz için 17:35 den sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde iletişimde sözlere dikkat,kırılma ve kırmaya açık olacaksınız,algılama ve dikkat eksikliği yaşayabilirsiniz bu saatlerde önemli kararlar almamaya özen gösterin.Akşama doğru enerji eforunuz yükselmeye başlıyor,arkadaşlarınızla buluşabilir yada sosyal organizasyonların içinde bulunabilirsiniz..
13 4
Yengeç: Sevgili yengeçler bugün eğitim hukuk yabancı kültürlerle iş görüşme anlaşma ve seyahatler konularında karışıklıklar ve aksilikler gelişebilir,duygularınız ve düşünceleriniz karışabilir,tepkisel davranabilirsiniz.Akşam saatlerine doğru iş konularında yeni gelişmeler yaşayabilir haberler alabilirsiniz..
13 5