KOÇ BURCU: Haftanız hızlı etkilerle başlıyor sevgili Koç ve yükselen Koç’lar. Bu hızlı etkilerle gününüzü iyi planlamak isteyeceksiniz. Maddi konular daha fazla ön planda olacak. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız ve iletişimsel işlerinizin üzerine düşmek için uygun haftalardan bir tanesi ve çarşamba günü bu anlamda güzel olacak. Geri planda durduğunuz işlerinizle olan bağlantılarınızda birtakım insanlardan alacağınız güzel destekler devrede olabilir. Bu çarşamba itibariyle Jüpiter gerilemeye başlayacak. Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak olan işler, geleceğe yönelik adımlar konusunda size şanslar ve fırsatlar sunan Jüpiter’in gerilemesi bu alanlarda karşınıza gelecek olan bazı fırsatları gözden geçirmenize neden olacak. Bazı işlerinizde yavaşlama, ertelenme, sıkıntı ve problemlele karşılaşırsanız bu konuları gözden geçirmek için uygun bir zaman diliminde olacaksınız. Çarşamba ve cumartesi günü çok desteklenmeyeceksiniz. Güç çekişmelerine ve fikir ayrılıklarına hazır olun. İnatçılıktan kaçının. Büyük girişimleriniz ve aile ile ilgili konularda cuma günü güzel etkileşimler altında olacaksınız.

13 2

BOĞA BURCU: Haftaya Ay sizin burcunuzda iken başlıyoruz sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Sizin için heyecanlı ve değişik gelişmelerin karşınıza geleceği, aynı zamanda kendi istek ve beklentilerinize odaklanacak bir hafta içinde olacaksınız. Bu hafta maddi konuların hayatınızda önem kazandığını göreceksiniz. Çarşamba günü itibariyle neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi olan Jüpiter, Yay Burcu’nda gerilemeye başlayacak. Ortak parasal girişimleriniz ve maddi konularda size sunulan şans ve fırsatlar konusunda sıkıntı ve sorunlar, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz gelecek planlarınız çarşamba günü size göz kırpacak. Diğer taraftan hayatın bazı noktalarda sizi zorladığını görebilirsiniz. Hem eğitim alanlarınızda hem geleceğinizi ilgilendirecek işlerde hem de seyahatlere dayalı birtakım konularda bu zorlanmalar karşınıza gelebilir. Bu anlamda çarşamba ve cumartesi günleri kimseyle güç çekişmesine girmemeye özen göstermelisiniz. Cuma günü şanslı günlerden olacak.

13 3

İKİZLER BURCU: Geri planda durduğunuz ve biraz da isteksiz olduğunuz haftalardan bir tanesi sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bazı konu ve olayları kafanızda çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Salı ve çarşamba günleri Ay sizin burcunuza geçince oldukça hareketleneceksiniz. Bu hafta çarşamba günü gökyüzünde çok fazla gezegen oluşumu olacak. Öncelikle kariyeriniz ile ilgili konularda güzel adımlar, parasal konularda çözüme ulaşması gereken konuların üzerine gidilmesi gibi durumlarda şanslı etkileşimler altında olacaksınız. Çarşamba itibariyle Jüpiter gerilemeye başlayacak. İkili ilişkiler, özel hayat, ortaklaşa atılacak işler, diğer insanlardan alınacak güzel geribildirimler konusunda size şimdiye kadar şanslar ve fırsatlar sunan Jüpiter’in gerilemeye başlaması olayları gözden geçirmenize neden olacak. Çarşamba ve cumartesi günleri dikkatli olmakta fayda var. Büyük parasal işlerden ve girişimlerden kaçının. Cuma ve pazar günleri şanslı olacaksınız. Zorlanmalarınız olsa da bazı konuları çok fazla kafanıza takmayacaksınız. 

13 4

YENGEÇ BURCU: Sosyal çevre bağlantılarınız ve ilişkilerinizin önem kazandığı haftalardan bir tanesi olacak. Organizasyonlar, aktiviteler ve davetler önem kazanıyor. Bütün bunlar pazartesi günü hayatınızda yer edecek. Salı ve çarşamba günü biraz daha kendi içinize yönelik birkaç gün geçirmek isteyeceksiniz sevgili Yengeç’ler. Çarşamba günü gökyüzünde çok fazla etkileşim olacak. Jüpiter gerilemeye başlayacak. Jüpiter’in gerilemesi gözden kaçırdığınız fırsatları farketmenize ya da doğru bir şekilde kullanıp kullanmadığınızı görmenize neden olacak. Çarşamba ve cumartesi günleri göz önünde olacağınız ortamlarda ve kariyer oluşumlarında ortaklı birtakım adımlarınız varsa hayatın sizi desteklemediğini görebilirsiniz. İstediğiniz tavsiyeleri karşı taraftan almak kolay olmayacak. Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda güç çekişmeleri karşınıza gelebilir. Cuma günü eğitim alanlarınızda, seyahat ya da geleceğe yönelik adımlarınızda güzel iş bağlantıları ve konuşmalar yapabilirsiniz ama bir müddet üzerinde durmalısınız. 

13 5