ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

Başkaları ne derse desin siz yapacaklarınıza inanmalısınız. İş sorumlulukları herşeyi gözünüzde büyütse bile yakın çevre ilişkilerinizden yana bugün şanslısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel bir iletişim ve bağlantı sizi bekliyor.

12 2

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

Özel ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmayı planladığınız bugün yapamadıklarınız konusunda kendinize çok yüklenmeyin. Parasal konularda güzel gelişmeleri karşılayabilir ve istediğiniz sonuçlara yaklaşabilirsiniz. Özel hayatınızda işler yolunda.



12 3

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU  

Sosyal çevre ilişkilerinizde verici ve bir o kadar besleyicisiniz. Ama artık sizin için de birşeyler yapılmasını isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın, moralinizi yukarıya çekin. Parasal getiriler beraber çalıştığınız insanları mutlu edebilir.



12 4

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

Duygu değişimlerinizin sizi zorladığını görüyorsunuz. Herşey iyi giderken duyacağınız veya alacağınız haberler sizi hemen aşağıya çekebilir. Neyse ki iş ilişkileriniz, kariyerinizdeki adımlarda sizi yukarıya çekecek, kuracağınız ilişkiler size yol gösterebilir.



12 5