Boğa: İş ilişkilerinin önem taşıdığı bir gün. Yeni öneriler alabilir, ortaklıklara gidebilirsiniz. Daha uzlaşıcı olmalısınız. Önümüzdeki günlerde sıcakların etkisiyle sağlığınız bozulabilir. Fazla terlememeye dikkat edin.
12 2
İkizler: İş arkadaşlarınızın birinden alacağınız bir haber sizde büyük sevinç yaratabilir. İki arkadaşınızın özel ilişkisine karışırken, ilişkinin türünü gözden kaçırıyorsunuz. Müdahalenizin önündeki sınırları görmeniz gerekiyor.
12 3
Yengeç: Güneşin etkisiyle yeni iş ilişkilerine girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde olumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir devredesiniz. Hiç ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.
12 4
Aslan: Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla iş dışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek. Uzak bir yere oldukça masraflı ziyaretler söz konusu olabilir. Bu ziyaretler size heyecan verdiği kadar sorunlar da yaşatabilir.
12 5