KOÇ: Bugün itibariyle Güneş ve Merkür İkizler Burcu’na geçiyor. İletişim ayağınızın hızlandığı, fikir ve düşüncelerinizin ön plana çıktığı ve eğitimsel konuların üzerine düşeceğiniz ve yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Meraklı yapınız bu dönemde ön plana çıkabilir. Sıkıntı ve sorunlarınız varsa doğru iletişimle üstesinden gelebilirsiniz. 

13 2

BOĞA: Bugün Güneş ve Merkür kavuşmasını göreceğiz. Maddi konular ve para alanlarınız aktif olacak. Yatırımlarınızla ilgili yönlendirmeniz gereken konu ve olaylar bu süreç içerisinde önem kazanıyor. 

13 3

İKİZLER: Güneş ve Merkür sizin burcunuza geçecek. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ve ön plana çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Fikir ve düşüncelerinizde çözmeniz gereken konular bu salı günü önemli olacak.

13 4

YENGEÇ: Güneş ve Merkür'ün İkizler Burcu’na geçişi Yengeçleri nasıl etkileyecek? Kendinizi önemli işlerden çektiğiniz, parasal konularda bazı olayları gözlemleyeceğiniz, harekete geçmemeniz gereken bir dönem başlıyor. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak kullanmayı unutmayın. Diğer taraftan arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz sizi bırakmayacak.

13 5