Ay saat 12:03'te boşluğa girecek ve öğleden sonra Koç burcuna geçiş yapacak. Ayın boşlukta olduğu saatler yarım kalan işlerinizi tamamlamak için oldukça uygun. Yeni başlangıçlar yapamamalısınız. Çünkü kararsızlık ve belirsizlik enerjisi zorlayabilir. Ay Koç burcundayken balık burcunun o rahat havasından çıkmış olup, daha enerji dolu, daha girişimci biraz sabırsız olabileceğiz. Yalnız gerginliklere biraz dikkat etmek gerekebilir.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, uzak yerler, seyahatler, veya babanızla ilgili konular gündemde olabilir. Önemli hedefler ve hayat amaçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, önemli değişim ve dönüşünler içindesiniz, hem maddi hem manevi olarak her şey hayatınızda yavaş yavaş değişiyor. İşinizle ilgili hareketlenmeler olacak, motivasyonunuz hız kazanacaktır. Sağlık konularına da dikkat, hastanelerde vakit geçirebilirsiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, finans konularının yoğun geçeceği bir gün olabilir, beklediğin iz bir para varsa alabilir, ve sabah saatleri ödemeleriniz kolaylıkla halledebilirsiniz. Hayatınızda ki önemli kişilerden göreceğiniz destek moralinizi yerine getirecektir. Günlük işleriniz hız kazanacak. Gün geneli koşuşturmalı geçecek.

14 5