Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, ilişkinizle ilgili yeni konular ve kararsızlıklar netleşecektir. Sevdiğiniz kişilerle alacağınız yeni kararları uygulamaya koyabileceksiniz. Uzun zamandır belirsizlikler hakim hayatınızda, artık bir netleşme oturma zamanına giriyorsunuz. Sosyal çevrenizde değişimler olabileceği gibi, şans artacak, hatta bu çevrelerden maddi kazançlar sağlayabileceksiniz.

13 2

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, yeni bir ev almak yada değiştirmek ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Maddi zorluklar yaşıyor olabilirsiniz fakat, beklenmedik kaynaklar keyfinizi yerine getirecektir. Sevdiğiniz kişiden göreceğiniz destek kararlı ve odaklı olmanızı sağlayacaktır.

13 3

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, maddi konularla ilgili bazı aksilikler yaşanabilir. Bir yandan hem çok şanslı bir gün ve hafta yaşayacaksınız. Fakat bunun etkisinde kalıp fazla para harcamamalısınız. Maddi konularınıza bir çeki düzen vermelisiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızla ilgili bazı konular netleşecektir. Gizli saklı konular ortaya çıkacaktır.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, karar vermekte oldukça zorlandığınız bir zaman dilimindesiniz. Olaylara daha temkinli yaklaşmalı ,özellikle sağlık konularında , detaycı olmalı , akışına bırakmamalısınız. Sevdiğiniz kişilerin size desteği sürecek, ve size yön verecektir. Maddi konular da zorluk çekiyor olabilirsiniz, bu konuyu detaylandırıp, bir düzene sokmalısınız. Bu hafta bir düzen haftasıdır.

13 5