Koç ve Yükselen Koç Burçları: Sevgili Koçlar, bugün ruh haliniz karamsar bir hal alabilir, sıcak ateş burcuyla uyuşmayan bu tavır, çevrenizde ki insanlarla iletişiminizi de etkileyebilir. Maddi konularla ilgili olumsuz düşünceleri bugün bir kenara bırakıp ailenizle ilgilenmelisiniz. Beklenmedik destek ve güç ve cesareti bulabileceksiniz.

13 2

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, iç dünyanızda yaşattığınız, kimseye söyleyemediğiniz stresle içinde kendinizi bunaltmayın. Sosyal çevre değişikliği oldukça iyi gelecektir. Hastaneler, sağlıkla ilgili konular gündemde olabilir ve bu konu can sıkıntısı yaratabilir. Çözüm odaklı olmaya çalışın.

13 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, bulunduğunuz ortam veya sosyal çevrenizle içinde iletişim sorunları yaşanabilir. Maddi konulara da biraz dikkat etmeniz gerebilir, gereksiz harcamalar daha sonra keyfiniz kaçırabilir. Ailenizle birlikte vakit geçirmek, size daha iyi gelecektir.

13 4

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, aile büyükleri veya annenizle iletişim sorunları içinde olabilirsiniz. Daha açık ve net olmalısınız. Sevdiğiniz kişinin desteği sizlere iyi gelecek, birlikte olumlu kararlar alabileceksiniz.

13 5