Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, eşinizle veya partnerinizle veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle güç çekişmelerine dikkat edin .İletişim de egolu ve kibirli davranmak başka olaylara sebebiyet verebilir. Sosyalleşmek adına olumlu günler sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler , maddi konularla ilgili girişimleriniz olumlu yanıt verecektir. İletişim trafiğiniz oldukça yoğun geçecektir. Sağlığınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilir. İş arkadaşlarınız var ise sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz. Anneniz yada aile büyüklerinizle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, abartılı harcamalardan uzak durmalısınız. Bugün fazla kibirli davranmak veya gereksiz öfkelere kapılmak sizlere zarar verebilir. Sevdiğiniz kişiden göreceğiniz jest keyfinizi yerine getirecektir. İş hayatınızla ilgili de önemli gelişmeler olacaktır.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, gizli saklı olaylar gündemde olabilir. İç dünyanızdaki huzursuzluklar keyifsiz hissetmenize yol açabilir fakat beklenmedik gelişmeler akşama doğru sizi daha canlandıracaktır. İletişime biraz dikkat. Maddi konularla ilgili olumlu gelişmelerde yaşanacaktır .

13 5