Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar ,maddi konularla ilgili olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir aya giriyorsunuz. Sağlıkla ilgili konulara daha dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Özellikle akşam saatleri keyifsizliğin aratabilir. Arkanızdan çevrilen gizli saklı işlere de dikkat etmelisiniz.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, aşk dönemi şans dönemi başlıyor olacak sizler için. Çocuk sahibi olmak isteyenler içinde harika bir dönem .yada çocuklarınız için harika bir dönem olacaktır. Bugün iletişim pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var. Yay ve Yükselen Yaylar: Sevgili Yaylar, eviniz, dekorasyon, yeni ev satın almak ve ailenizle ilgili konuların gündemde olacağı bir döneme giriyorsunuz. Maddi konulara yalnız bugün dikkat akşam saatleri bazı sıkıntı çıkarabilir. Yetmezlik ve engellenmişlik hissi içinde olabilirsiniz.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, Sevdiğiniz kişiyle ego sürtüşmesine girmeyin. Abartılı ve sıkıntılı davranışlarınız sonra sizlere sıkıntıya sokabilir. Krediler, borçlar, nafaka gibi konular bu ay itibariyle gündeminizde olacaktır. Öğlen ve sonrası sağlığınıza dikkat edin.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, aşık olamaya , görüntünüzü yenilemeye hazır olun. Bu ay sizin ayınız olacak. Uzak akrabalarınız ile ilgili konular gündemde olacaktır.Sabah saatleriniz sakin ve keyifli geçecektir. Akşam saatleri Çocuklarınız veya eş dost çevrenizle ilgili sorunlar veya engellenmiş hissi can sıkıntısı olabilir.

13 5