Ay, akşam saatleri kova burcuna geçecek ve dolayısıyla bu saate kadar boşlukta kalacaktır. Ay’ ın boşlukta olduğu saatler, yeni girişimlerde bulunmamakta fayda var. Gün geneli yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, ikili ilişkilerinizle ilgili gerginliklerden uzak durmalısınız. Sağlığınızla dikkat etmeli, bu konularla ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Maddi kazançlar, finansal kolaylıklar siz yengeçleri sevindirecektir.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, eş veya ortaklaşa kazanımlarla ilgili beklenmedik finansal gelirler sevindirebilir. Fakat birlikteliklerinizle ilgili gerginliklerden uzak durun. Yabancılarla ilgili yapılan işler, yada uzak akrabalarla ilgili beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Ödemelerinizle ilgili dikkatli olmalısınız.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar işiniz veya günlük rutin işlerinizdeki aksamalar veya beklenmedik sürprizler, yaşanabilir, dalgınlık bazı sorunlara yol açabilir daha dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızla, ilgili çözülmeler olabilir. Çocukları olanlar onlarla daha çok vakit geçirmeliler.

14 5