Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, bugün şanslı gününüzdesiniz. Maddi konularla ilgili beklenmedik sürprizler, işinizle ilgili gelişmeler sizleri sevindirecektir. Sevdiklerinizle keyifli vakitler sizleri bekliyor. Gün geneli koşuşturmalı geçecektir.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, finansal olarak sevineceksiniz. Birlikteliklerinizde biraz daha alttan almalısınız. Belki de siz ona sürpriz yapmalısınız. Beklenmedik seyahatler yapabilir. Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, aşk hayatınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konularda bulacağınız çözümler sizleri rahatlatacak. Ev ve aile konularıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanacaktır. Beklenmedik tekliflere hazır olun.

14 5

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, hareketli, bir gün sizleri bekliyor. Biraz finans konularına dikkat. Sevdiğiniz kişiyle güzel vakitler geçirin ama gereksiz sözler vermeyin yada veriyorlarsa dikkat edin. Diğer evli olanlar dost ve sevdikleriyle keyifli vakitler geçirme imkanı bulacaklar. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

14 6