Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, maddi konular gündeminizde, finansal sorunlarınızı çözümleme yoluna gireceksiniz. Hedefleriniz ve amaçlarınızla ilgili konuları tamamlama yoluna gideceksiniz. Seminerler, eğitimler, gündemde olabilir.

13 2

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, işinizle ilgili hareketlilik devam edecek, beklenmedik seyahat planları yapılabilir. Uzak akrabalarla ilgili konular gündemde olabilir. İş hayatınızla ilgili olumlu gelişmelere sevinecek . Gün içinde yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız. Partnerinizle ilişkilerinizde sakin kalmaya çalışın.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, partneriz veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle ilgili zorlanmış olabilirsiniz. Öğlen ve sonrası daha rahat geçecek. Maddi konularla ilgili sorunları çözümleme yoluna gideceksiniz. Seyahatler, planlanabilir.

13 4

Başak ve Yükselen Başaklar: Sevgili Başaklar sevdiğiniz kişiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Birlikte keyifli bir gün geçirebilirsiniz .İşinizle ilgili hareketlilik yalayabilirsiniz. Öğlen ve sonrası maddi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

13 5