KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, sezgilerinize güvenin, ilahi destek bugün  ve bu hafta sizlerle olacaktır. Gizli saklı ilişkisi olanların ilişkileri gün yüzüne çıkabilir, dikkatli olmalılar. Yada uzun zamandır geri planda tuttukları aşk ilişkileri artık başlayabilir. Uzun zamandır üstünde çalıştığınız plan ve projeleri artık ortaya çıkarma onları sunma vakti gelmiştir. Önemli bir maddi destek görebilecek, beklediğiniz paralar elinize geçecektir. Eşiniz veya birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda bir takım olumsuzluklar yaşanabilir. Bugün  ve bu hafta bu konuya dikkat etmelisiniz. İş ve kariyer alnında ki olumlu gelişmeler tüm hızıyla devam edecektir. Eğitim konularında bazı aksaklıklar yaşanabilir.

13 2

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, yakın çevre akraba veya varsa kardeşlerle ilgili sorunları veya sorumluluklarınızı bir yoluna koymalısınız. Talep ve istekleriniz geciktirmemelisiniz. İletişim aletleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir. bu  meseleyi halletmek zorunda kalabileceksiniz.  Önemli görüşmelerinizi öğlen saatlerine bırakmanızı tavsiye ederim. Sağlık sorunlarınız, beklenmedik bir gelişme içine girebilir ihmal etmeyin. Duymak istemediğiniz gerçeklerle karşılaşabilirsiniz belki ama  biraz daha aceleci olmakta fayda var. Mali problemlerinizi de yoluna koyup planlamanız içinde gökyüzü sizlere destek olacaktır.

13 3

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, sevdiğiniz yada birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorunlar olabilir bunları çözümlemek için öğlen saatleri sizlere destek olacaktır. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Yoğun bir iş temposu sizleri beklemekte ve bunları yoluna koyabilmek için yanınızda  çalışan, yada birlikte çalıştığınız kişilerden, destek almanız gerekmektedir. Evcil  hayvanları olanlar sağlık sorunları yada hijyenleri ile uğraşabilirler. Yurtdışı bağlantılı işleri olanlarda, bir takım aksilikler olabilir.  Akşam saatleri maddi konularla ilgili sorunlarınızı halledebilirsiniz. Beklenmedik bir sürpriz keyfinizi yerine getirecektir.

13 4

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, çocuklarınızla ilgili sorunlar yaşamış olabilirsiniz, gökyüzü bu konuyu çözümlemek için sizlere fırsatlar sunacaktır. Artık daha rahatlayacaksınız. İletişim  ve mali sorunlar bugün etkili  olabilir. Üzülmeyin ilahi destek sizlerle olacaktır. Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle karşılaşabilir veya bu kişilerden önemli destekler görebilirsiniz. Elektrik, elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün sosyal çevreniz dostlarınızla geçireceğiniz vakitler keyfinizi yerine getirecek. Hayallerinizle ile ilgili yeni umutlar belirecektir .Akşam saatleri her türlü dilek ve şifa çalışmaları sizleri rahatlatacak geceyi huzurlu geçirmenize destek olacaktır.

13 5