Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. İhmal ettiğiniz konular bir bir önünüze gelecektir. Maddi konularla ilgili yeni bir destek göreceksiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili yeni konular gündemde olacak sevineceğiniz haberler alacaksınız. Kısa seyahat planları yapılabilir.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, eğlence ve keyif ve sosyal hatınız renkli geçiyor olabilir. Fazla harcamaya meyilli olabilirsiniz. Dikkatli olmanız da fayda var. Sanatsal etkinlikler gündeminizde olabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler keyfiniz yerine getirecektir.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar,işinizle ilgili yeni hazırlıkların arifesindesiniz. Daha çok çalışacaksınız. Maddi konularla ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, yakında beklediğiniz finansal rahatlığa erişebilirsiniz. Fazla borçlanmamaya dikkat edin. Bugün yapacağınız ödemelere dikkat edin.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, önemli değişimlerin arifesindesiniz. Sağlığınız ve kendinizle ilgili yeni kararlar alacak, ikili ilişkilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayacaksınız. Sağlığınız önem kazanacak. Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yakın çevrenizin desteği keyfinizi yerine getirecektir.

13 5