Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, kariyeriniz ve toplumsal statünüz ile ilgili değişimler yaşayacak, hayatınızdaki üst konumda ki kişilerin ve değişimleri sizin de hayatınıza yansıyacaktır. Aileniz ve ev konularıyla ilgili farklı kararlar alabilirsiniz.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, maddi konular ve sosyal çevrenizle ilgili olumlu değişimlerin yada beklenmedik olayların hız bulacağı günler başlayacaktır. Hayatınızda önemli değişimlere önemli yer değişikliklerine hazırlıklı olmalısınız. Beklenmedik kararlar alabilirsiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, uzak yerler, hedefler ve yabancılarla kurulacak yeni bağlantılar, bu Yeni Ay sizlerin konusu olacak, işinizle ilgilide önemli değişimler söz konusu olacaktır. Yanınızda çalışan kişiler veya ofis arkadaşlarınız var ise onlarla ilgilide değişimler yaşanacaktır. Farklı olanı yapacak, daha fazla maddi kaynak bulma yoluna gideceksiniz.

14 5

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, İş ve sağlık konuların ani konular gündem olabilir. İşleriniz daha hareketlenecek, karşı cinsle ilişkilerinizde yeni değişimler ve gelişmeler yaşanacaktır.

14 6