Artık Kurban olmaktan çıkın. Bizi üzen insanların kaybını yaşayacağımız gibi, bizi derde sokan her türlü fiziksel bir dönemden kurtulmaya çalışacağız. Geçmişin o sisli iç sıkına havasını temizleme zamanı.

Kayıplarımız çok olabilir. Ama yaralarımızı sarmayı başarabileceğiz. Takıntılı olduğumuz konulardan uzaklaşmanın yolları çıkacak önümüze. Zehirlenmeler, bağımlılıklarla ilgili sorunlar, suyla gelecek sorunlar, bilinçaltı problemleri, nedeni belli olmayan ölümler etkili olacaktır bu dönem.

Jüpiter'in etkisiyle hukuki konular, yarım kalmış şaibeli meseleler tamamlanma sürecine girecektir. Tabii balığın karşısında ki başak burcunu da unutmamak lazım. İnadına detay diyecek, gerçeklerden bahsedecek . Bizler ise balığın duygusal, sisli perdesinde kalmayı seçeceğiz, kabullenişe geçeceğiz.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, bu yeni ay uzak ülkeler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, hukuk ve eğitimler hatta yeni sınavlar gündemde olacaktır. Hayat amaçlarınız için yeni plan oluşturacak, daha sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz. Kendinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Yeni aşklar yaşayabilirsiniz.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, İşini ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar sizleri bekliyor olabilir. Sağlığınızla ilgili konular da gündemde olacaktır. Merkür retrosu başlamadan önemli işlerinizi başlatma yoluna gireceksiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, yeni ay ortaklaşa para evinizde, önemli değişim ve dönüşümler yaşayacak, yeni ev, emlak konuları gündemde olacaktır. Maddi konular, krediler borçlar veya beklediğiniz bir para varsa bu konuyla ilgili girişimler olumlu sonuçlar doğuracaktır.

14 5