Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, birlikte olduğunuz kişiden destek göreceğiniz , sosyal ortamlarda ön planda olacağınız şanslı bir gün olabilir sizler için, önünüze çıkan şan s ve fırsatları değerlendirin fazla abartılı harcamalardan uzak durun.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, iş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir, birlikte olduğunuz kişilerden maddi destek görebilirsiniz .İç dünyanızda ki huzursuzlukları abartamamalı , önünüze bakmalısınız.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, işinizle ilgili önemli değişimlerin olacağı ve kariyerinizle ilgili önemli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün olabilir. Sağlık sorunlarınız var ise olumlu yönde ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Önemli güçlü kişilerin desteğiyle karşılaşacaksınız.

14 5

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, özel hayatınızın ön planda olacağı bir gün olacaktır. Eşiniz yada partnerinizle beraber önemli konular konuşabilir, sevdiklerinizle olumlu iletişim sağlayabilir, beklentilerinize karşılık bulabilirsiniz. Seyahatler de gündeminizde olacaktır.

14 6