Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, bugün çevrenizde olan olaylar , beklenmedik sürprizler ve gelişmelerin haberleriyle meşgul olacaksınız. Kardeşler, yakın çevre, veya yakın arkadaşlarla ilgili sorunlar önünüze gelebilir, yanlış anlaşılmaların çözümleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, İşiniz veya sağlığınızla ilgili konuların gündemde olacağı bir gün olacaktır. Beklenmedik haberler alabilirsiniz. Koşuşturmalardan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Dinlenmek ve kendiniz dinlemek , rahatlatacaktır.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, uzun seyahatler, anlaşmalar gündemde olacaktır. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu sürprizler sizleri beklenmedik olaylara sürükleyebilir, yeni kapılar açabilir.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, maddi konularla ilgili sürprizlerin yaşanacağı bir gün olacaktır. Şanslı bir günde olabilir. Sağlığınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yada haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin  desteğiyle keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

13 5