Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, burcunuzda ki Venüs aşk hayatınızı hızlandıracaktır. Sevineceğiniz haberler alacaksınız. Fakat yapacağınız anlaşmalar dikkat etmelisiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız kişiler veya eşinizle kadersel değişimler yaşayacaksınız. Çocukları olanlar ,onlarla ilgili sevinç yaşayabilirler bugün. Arkadaşlarla ilişkilere dikkat!

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, aile büyükleriyle birlikte bir araya gelebilir. Birlikte vakit geçirebilirsiniz. veya evinizle ilgili sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz .Beklediğiniz para elinize geçebilir. Sağlık problemleri olanlar, olumlu gelişmeler yaşayacak , sevinecekleri haberler alacaklardır.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, eşiniz veya partneriz ile yada ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde biraz daha dikkat etmeniz gereken bir gün. Olayları fazla abartmamalısınız.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, hayallerinizi yavaş yavaş gerçekleştiriyorsunuz. Sevineceğiniz maddi gelişmeler yaşayacaksınız. Platonik veya gizli aşklarınız varsa onlardan gelecek olumlu haberler veya sürprizler sizleri sevindirebilir. Arkadaş çevreniz size iyi geliyor. Onlardan destek alabileceksiniz. Eş veya partneri olanlar, oturup önemli karalar alacaklar. Elinize geçen paralara , dikkat edin yada değerlendirin , elinizden çabuk çıkabilir!

13 5