Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, Güneş ;Kova burcunda bir ay boyunca, doğum gününüz kutlu olsun. Bu ay şanslı bir ayınız, Venüs de burcunuzda ,aşk ve para hayatınızdaki renklenmeler yada olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir. Sevgili Kovalar beklediğiniz maddi destek sizi bugün sevindirebilir. Çocuklarınızın sağlık problemleri var ise düzene girecektir. işinizle ilgili güzel gelişmeler devam edecek ve bugün önemli haberlerde alabileceksiniz Önemli değişimlerden geçtiğiniz günler sevgili kovalar ve her türlü şifa çalışmaları ve meditasyon bugün size çok iyi gelecektir.

13 2
Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, bugün şanslı gününüz! Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirme fırsatı bulabileceksiniz. Beklediğiniz aşk belki de çok yakında , sevgilinizle harika bir gün geçirebilirsiniz. Yada birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Eğer son günlerde gizli düşmanlıklar yaşıyorsanız, bunu çok uzaklarda aramayın. Hayatınızda geride bırakmak istediğiniz kişiler olacaktır. Yakın çevre ve arkadaşlarınızın desteği sizleri sevindirecektir.
13 3
Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, yanınızda çalışanlar varsa oldukça önemli destekleri sizleri rahatlatacak. Bugün sağlığınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Diyete başlama zamanı gelmiştir, yada uzun zamandır alamadığınız dr randevunuzu tekrar gözden geçirin. İş temponuz yoğun, bugün kendinize veya sevdiklerinize vakit ayırabilecek ,annenizin yada yaşça büyük kadınların desteği yada faydasını görebileceksiniz.
13 4
Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar bugün sosyal hayatınız bir hayli renkli. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirecektir. Sürpriz seyahat planları olabilir. Aksatmış olduğunuz sağlık problemleri varsa bu konuyla ilgili kararlar alacaksınız . Lütfen ihmal etmeyin. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz. Eşiniz ve partnerinizle güzel vakitler sizleri bekliyor olacak bu akşam. Unutmayın siz bilmiyor olsanız da ,arkanızda gizli bir destek var ve her daim, sizi koruyor. Hayallerinizin peşinden gidin ve planladığınız her ne varsa hayata geçirin. Platonik bir aşka da yakalanabilirsiniz. Maddi sıkıntılar geçirdiniz, yeni gelişmelerle rahatlayacaksınız.
13 5