Öğlen saat 14.58 de Ayın Uranüs ile olan kavuşumu beklenmedik sürprizleri getirebileceği gibi, ani duygusal iniş çıkışlara da sebep olabilir. Gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Ay akşam saatleri, 22:12‘ye kadar boşlukta kalacak ve sonrasında Boğa burcuna giriş yapacaktır. Ayın boşlukta olduğu saatler, önemli konulara karar vermemeye, girişimlerde bulunmamaya dikkat edin. Bu süre zarfında yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili yengeçler, iş ve özel hayatınızla ilgili güngeneli dikkat etmeniz gerekebilir, gerginliklerden uzak durmalı etrafınıza fazla yansıtmamalısınız. Akşam saatleri aileniz ve sevdiklerinizle daha huzurlu vakitler geçirebilirsiniz.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili ikizler, İlişkiniz odaklı değil daha sosyal olmalısınız. Arkadaş çevrenizden gelebilecek sürprizler, yaşayabilirsiniz. Bu ortamlarda bazı olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, şehirler arası seyahat veya yurtdışıyla ilgili konular, eğitimler vb konularla ilgili sorunlar olabilir, yarım kalmışlıklarınızı tamamlamaya çalışacaksınız. Bu aralar fazla duygusal ve değişken bir ruh halindesiniz. Çocukları olanlar onlarla ilgili konuları halletmek ve çözümlemek durumunda kalabilir. Akşam saatleri işinizle ilgili olumlu gelişmeler, yaşanacaktır.

14 5