YENGEÇ VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR

Sevgili Yengeçler,ödemeler, alışverişler, borçlar veya krediler gündemde olacak ve bu konuları halletmek için oldukça fazla kafa yoracaksınız. Özellikle üst konumdaki kişilerde beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok fikir alışverişinde bulunacağınız veya onlardan destek göreceğiniz bir gün olacak.

14 3

İKİZLER VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR

Sevgili İkizler, maddi konular gündemde , abartılı harcamalar kaçabilir, veya kredi çekebilir, borç altına girebilirsiniz, yada bu konularla ilgili tartışmalar gündemde olacaktır. Aile büyükleriyle, fikir alışverişi yapabilir veya onların sağlık yada önemli bir ihtiyaçları için koşuşturabilirsiniz., İkili ilişkileriniz le ilgili tartışmalardan uzak durmanızda fayda var, olaylar büyüyebilir.

14 4

ASLAN VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

Sevgili Aslanlar, bugün ikili ilişkilerinize , veya partnerinizle iletişiminize dikkat edin. Maddi konularla ilgili önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Ev ve aile konuları, alım satım veya yer değiştirmeler veya bu konularla ilgili, planlar yapabilirsiniz.

14 5

AKREP VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR

Sevgili Akrepler, kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir gün olacaktır. Özellikle arkadaşlarınızın desteği yada onlarla geçireceğiniz vakitler keyfinizi yerine getirecektir, aile büyükleriyle ilgili sorunlar sizleri yorabilir, eviniz yuvanız ile ilgili yeni gelişmeler, yeni haberler olabilir, yeni değişimler için fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

14 6